top of page

Group

Public·12 members

Ratacirile Fetei Nesabuite Mario Vargas Llosa.pdfRatacirile fetei nesabuite este un roman despre bucuria si caznele unei iubiri clandestine urmarite de-a lungul a patru decenii, pe trei continente, dar si o cronica a lumii postbelice care, asemenea fetei nesabuite, a avut nevoie de mult timp pentru a-si recapata inocenta si pentru a invata sa iubeasca.
Ratacirile Fetei Nesabuite Mario Vargas Llosa.pdfLa 70 de ani, Mario Vargas Llosa scrie primul lui adevarat roman de dragoste. Un roman despre bucuria si caznele unei iubiri clandestine urmarite de-a lungul a patru decenii, pe trei continente. Dar si o cronica a lumii postbelice care, asemenea fetei nesabuite, a avut nevoie de mult timp pentru a-si recapata inocenta si pentru a invata sa iubeasca.


''Ratacirile fetei nesabuite'' este despre o dragoste care apare si dispare, in cele mai neasteptate locuri. Aceasta este o declaratie de dragoste total diferita fata de ceea ce stim cu totii. Pur si simplu, este o dragoste care ajunge la nivel de obsesie in ceea ce il priveste pe el, si o iubire care inseamna atat inceputul cat si sfarsitul, in ceea ce o priveste pe ea. Ricardo, un tanar de numai 10 ani se indragosteste iremediabil de Lily, fata rea a lui Llosa, si chiar daca la inceput iubirea este una de copii, tanarul nu stie ca aceasta il va costa pur si simplu 40 de ani din viata, si il va urmari ca o umbra pe nici mai mult nici mai putin de 3 continente. Barbatul o va intalni pe iubirea vietii lui de fiecare data sub o alta identitate.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page